Teamontwikkeling

Waarom teamcoaching?

Het realiseren van een succesvolle samenwerking kost tijd, energie en uithoudingsvermogen. En dat is kostbaar. Het goede nieuws is: hoe ingewikkeld het ook is, je kunt het leuker, makkelijker en effectiever maken!  Wil jij net als ik mensen volop in hun kracht zetten en hen laten groeien in hun rol?  Wil jouw organisatie bijdragen aan persoonlijk geluk, groei, én een positieve energie op de werkvloer creëren? Je kunt diverse vormen van coaching aanbieden aan medewerkers of inzetten binnen je organisatie. Naast life coaching en loopbaancoaching en het versterken van leidinggevenden in hun rol verzorg ik teamcoaching.

Hoe verloopt dit traject?

Met teamcoaching krijg je als team belangrijke inzichten in groepsprocessen en samenwerkingspatronen. Samen stellen we vooraf duidelijke doelen op en bepalen we wat er nodig is om ze te gaan behalen. We gaan niet alleen luisteren en kijken, maar met elkaar aan de slag en DOEN. Door het inzetten van DISC gedragsanalyse krijg je een heel mooi beeld wat het team en elk individu nodig heeft. Actief werken we aan de groei van het team als geheel. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Aarzel niet en maak een afspraak om door te praten over de inhoud en mogelijkheden van teamcoaching?

Tijdsinvestering: In overleg.

Eindgesprek

Het laatste gesprek is een evaluatiegesprek. We reflecteren op de door het team geformuleerde ‘gewenste resultaten’. Ook wil ik graag weten hoe, indien van toepassing, de terugkoppeling naar de opdrachtgever of leidinggevende is verlopen. Tenzij anders overeengekomen, is het team zelf verantwoordelijk voor de communicatie hierover met de leidinggevende.

Reflectie

2 maanden na ons laatste gesprek ontvangt het team een uitnodiging voor een reflectiegesprek. Hierin bespreken we hoe het team de opgedane inzichten  toe worden gepast in de praktijk.

Staat het team open voor coaching?

Dan vertel ik graag of ik kan helpen en wat jullie van mij mogen verwachten. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en duurt ongeveer een uur. Bel of mail voor een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK