Team coaching

Teams zijn geen vanzelfsprekendheid. Ze verdienen aandacht om te kunnen groeien. Als coach daag ik groepen graag uit om kritisch naar zichzelf te kijken. Om met elkaar op zoek te gaan naar een betere balans tussen productief zijn en prettig samenwerken. Teams presteren het beste wanneer teamleden gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke inzet en het gezamenlijk resultaat. Dat kan alleen als zij open en direct met elkaar omgaan en elkaar proberen te begrijpen.

Mijn aanpak

Ik maak graag kennis met het team en de opdrachtgever zodat het doel en randvoorwaarden van het inzetten van team coaching helder wordt. Op basis hiervan maakt ik een plan van aanpak en inschatting van uren. De duur kan variëren van één dag om de teamspirit te prikkelen tot een intensiever traject voor langere tijd. Ik ga op een interactieve manier aan de slag om zo vanuit een ander perspectief op zichzelf, elkaar en hun omgeving in actie te komen met vernieuwende ideeën en inzichten. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een creatieve opzet en energie. We gaan niet alleen luisteren en kijken, maar met elkaar aan de slag en DOEN. Actief werken we aan de groei van het team als geheel.

Klik hier voor een gratis intakegesprek!

Gratis intakegesprek
×

Contact

Ik ontmoet je graag, je kunt mij bereiken op 06-19004163 of via Lianne@zichtcoaching.nl.

× Kennismaken