Teamontwikkeling

Versterk en laat je team groeien met teamcoaching

Als je mensen wilt versterken in hun kracht en hen wilt laten groeien in hun rol, of als je bij wilt dragen aan persoonlijk geluk, groei en positieve energie in je organisatie, dan zijn er verschillende soorten coaching beschikbaar voor medewerkers of in je organisatie. Het realiseren van een succesvolle samenwerking kan tijd, energie en uithoudingsvermogen vergen, maar het goede nieuws is dat je het leuker, makkelijker en effectiever kunt maken! Naast teamcoaching, bied ik ook individuele coaching aan.

Ontdek de mogelijkheden van teamcoaching

Met teamcoaching krijgt je team inzicht in groepsprocessen en samenwerkingspatronen. Samen stellen we duidelijke doelen vast en bepalen we wat er nodig is om ze te bereiken. We gaan niet alleen luisteren en kijken, maar gaan ook actief aan de slag. Door het gebruik van DISC gedragsanalyse krijg je een helder beeld van wat het team en elk individu nodig heeft. We werken samen aan de groei van het team als geheel. Ben je geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak om de inhoud en mogelijkheden van teamcoaching te bespreken.

Eindevaluatie Teamcoaching – Reflectie op Resultaten en Terugkoppeling

Tijdens het laatste gesprek evalueren we het teamcoachingtraject. We reflecteren op de gewenste resultaten die door het team zijn vastgesteld. Ik wil ook graag weten hoe de terugkoppeling naar de opdrachtgever of leidinggevende is verlopen, indien van toepassing. Tenzij anders is afgesproken, is het team zelf verantwoordelijk voor de communicatie hierover met de leidinggevende. Twee maanden na ons laatste gesprek nodig ik het team uit voor een reflectiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe de opgedane inzichten in de praktijk worden toegepast, wat dit oplevert en wat er nog nodig is om verder te groeien.

Maak een vrijblijvende kennismaking voor teamcoaching en verbeter resultaten

Ik ben enthousiast om je te helpen en te laten zien wat ik voor je kan betekenen. Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en zal ongeveer een uur duren. Neem contact met mij op via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit. Tijdens het laatste gesprek evalueren we het teamcoachingtraject. We reflecteren op de door het team geformuleerde gewenste resultaten. Ook wil ik graag weten hoe de terugkoppeling naar de opdrachtgever of leidinggevende is verlopen, indien van toepassing. Tenzij anders is afgesproken, is het team zelf verantwoordelijk voor de communicatie hierover met de leidinggevende.

MAAK EEN AFSPRAAK