Loopbaancoaching

Loopbaancoaching ondersteunt in het proces van professionele ontwikkeling, het ontdekken van eigen talenten en het omgaan met vraagstukken die werkgerelateerd zijn. Het wordt ook wel carrièrecoaching, jobcoaching of werkcoaching genoemd. Tijdens het coachtraject sta jij centraal, met al jouw behoeften, vraagstukken en doelen. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopen, maar het antwoord ligt meestal binnen handbereik.
Als loopbaancoach werk ik met jou op een positieve en praktische manier. Onmisbaar als basis van het coachingproces zijn daarbij vertrouwen, openheid en wederzijds respect.

Stap voor stap meer richting

Afhankelijk van waar je staat in je eigen onderzoek, lopen we onderstaande stappen door. Door een lichtje te schijnen op jouw wensen, behoeftes en mogelijkheden, ontstaan er zo duidelijke opties voor jouw richting. En kun je zelf een weloverwogen keuze maken voor jouw toekomst.

INTAKE GESPREK: Het eerste gesprek dient ter kennismaking en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Jij vertelt me over jouw vraagstukken, en ik maak een eerste inschatting. We wisselen verwachtingen uit, en ik vertel je meer over mijn werkwijze. Voelt het goed? Dan beslis je of ik jouw loopbaancoach word.

 

COACHSESSIES: Tijdens de coachingsgesprekken werken we op verschillende lagen van jouw thema. We analyseren jouw behoeften, interesses en talenten. We kijken naar potentiële kansen en bepalen de stappen die je kunt nemen om je doel te bereiken. Jij hebt daarbij altijd de touwtjes in handen. Als coach pas ik vraagtechnieken toe, heb ik uiteraard een open oor en werk ik met verschillende tools en methoden. De focus ligt steeds op jouw individuele behoeften. Ik breng je dichter bij jouw innerlijke kern. Begeleidend en ondersteunend zonder daarbij jouw centrale vraagstuk uit het oog te verliezen.

DIENSTEN;

  • Outplacement: Heb je ondersteuning nodig bij outplacement of het verkennen van nieuwe perspectieven voor je professionele toekomst?
  • Solliciteren: Wil je graag dat je sollicitatiebrief en cv zorgvuldig worden beoordeeld, zodat je vaardigheden, ervaringen en prestaties op een professionele en overtuigende manier worden gepresenteerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
  • Voorbereiden op je sollicitatiegesprek: Ben je op zoek naar het ontwikkelen van vaardigheden om effectiever te presenteren en succesvol te solliciteren, zodat je jezelf beter kunt profileren op de arbeidsmarkt?

Over het algemeen coach ik het liefst face-to-face op locatie maar online (zoom/teams) is ook geen probleem.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Ja, ik boek een intake