Carrière- & loopbaancoaching

Sta jij op een punt in je carrière waarin je verandering wilt, maar niet precies weet hoe, wat of waar? Loopbaancoaching is een waardevol proces dat je ondersteunt bij het verkennen, ontwikkelen en verwezenlijken van jouw professionele doelen en ambities.

Mijn focus ligt op het ontdekken van jouw sterke punten, talenten en waarden, het bereiken van je doelen, en het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Als jouw begeleider bied ik advies, begeleiding en praktische tools om weloverwogen beslissingen te nemen en obstakels te overwinnen. Het is als een APK-keuring voor je loopbaan, waarbij we samen jouw route plannen.

Professionele begeleiding voor je carrière en loopbaanontwikkeling

Misschien herken je jezelf in de volgende uitspraken:

“Ik weet niet of ik mijn huidige werk moet los laten, maar er knaagt iets. Is het tijd voor een nieuwe baan?”

“Ik wil niet per se weg maar hoe kan ik nou meer voldoening en plezier uit mijn baan halen?”

“Ik wil wel iets anders maar de financiële zekerheid van mijn huidige baan is zo prettig.”

“Ik ben werkzoekende maar ik weet niet waar te beginnen.”

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Bij Zichtcoaching ontdek je hoe loopbaancoaching jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Of je nu kiest voor face-to-face sessies of online coaching, mijn aanpak wordt volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften. Geen massaproductie, geen standaardprogramma’s, maar persoonlijk en op maat gemaakt.  Mijn methode is vast, de rest is maatwerk.

Het traject bestaat uit vijf of zeven individuele gesprekken. We bespreken jouw vraag en stellen doelen vast. Vervolgens bepalen we de stappen die genomen moeten worden om je gewenste doel(en)  te bereiken.

Elke stap in de coaching is afhankelijk van jou als persoon. Wat zich onderweg naar jouw doelen aandient, is leidend. We zoeken oplossingen voor belemmerende gedachten en gevoelens en bereiken zo jouw doelstellingen. Al deze inzichten worden samengebracht in jouw persoonlijke                              loopbaan checklist, die als jouw kompas zal dienen om jouw uiteindelijke doel te bereiken.

Na afronding van het traject heb je niet alleen een plan opgesteld, maar ook concrete doelen geformuleerd. Hiermee heb je een belangrijke stap gezet richting een loopbaan die jou meer geluk en voldoening zal brengen.

WAT KAN ZICHTCOACHING NOG MEER VOOR JOU BETEKENEN?

  • Heb je ondersteuning nodig bij een outplacementproces of wil je nieuwe perspectieven verkennen voor je professionele toekomst?
  • Ben je op zoek naar het ontwikkelen van vaardigheden om effectiever te presenteren en succesvol te solliciteren, zodat je jezelf beter kunt profileren op de arbeidsmarkt?
  • Wil je graag dat je sollicitatiebrief en cv zorgvuldig worden beoordeeld, zodat je vaardigheden, ervaringen en prestaties op een professionele en overtuigende manier worden gepresenteerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Ja, ik boek een intake