Loopbaancoaching

Word de regisseur van je eigen carrière

We brengen veel tijd door op ons werk, met collega’s, en steken veel energie in onze taken en de organisatie waaraan we verbonden zijn. Het geeft voldoening om betekenisvol werk te verrichten. Werk kan energie geven, maar kan ons ook stress en ergernis bezorgen. Je kunt goed zijn in je vak, maar last hebben van sociale druk in een team of organisatie. Hiërarchische verhoudingen kunnen knellen, of je kunt weerstand hebben tegen het ‘politieke spel’. In een loopbaantraject onderzoeken we jouw professionele vraagstukken, krijg je inzicht in je patronen, talenten en drijfveren en kan je  je vaardigheden trainen. Krijg zicht op wat je nu echt wilt en waar je energie van krijgt. Loopbaancoaching helpt je om te bepalen welke richting je op wilt gaan.

Versterk je zelfinzicht en vergroot je keuzevrijheid

Loopbaanvragen beperken zich vaak niet alleen tot werk, het zijn ook levensvragen. Wij betrekken daarom ook andere levensgebieden en onderzoeken jouw idealen en manieren van betekenis geven op allerlei vlakken. Wij verdiepen ons in de patronen waar weerstand je gevangen houdt in een baan of oude strategie. Als coach richt ik me op het versterken van je zelfinzicht en het vergroten van je keuzevrijheid. Het is soms niet mogelijk om direct je leven in te richten zoals je wilt, maar door te weten wat je gelukkig maakt, kun je daar naar toe werken. Houd er rekening mee dat je tijdens het coachingstraject de touwtjes in handen hebt en je eigen inzet bepaalt het succes. Ik bied persoonlijke begeleiding om je te helpen je doelen te bereiken door middel van blended coaching, bestaande uit gesprekken, opdrachten, inspiratie en meer. Het standaard traject bestaat uit 5 tot 7 gesprekken.

Outplacement

Verwacht of onverwacht kun je niet meer blijven op je huidige werkplek. Jij en je werkgever komen overeen dat je begeleiding krijgt bij het vinden van een andere baan. Afhankelijk van je behoefte ondersteun ik je o.a. bij de verwerking van je ontslag, het in kaart brengen van je kwaliteiten en loopbaanwensen, het maken van een professioneel CV, gebruik van social media en actieve jobsearch.

Zet de stap richting een loopbaan die jou gelukkig maakt!

Vraag een oriënterend gesprek aan