Life coaching

Bereik jouw persoonlijke doelen en verkrijg inzicht met life coaching.

Onze gedachten, gevoelens en acties hebben direct invloed op wat er in ons leven gebeurt. Het kan lastig zijn om stil te staan bij hoe effectief ons dagelijks handelen is door de routine en drukte van het leven. Om optimaal te kunnen functioneren en voluit te kunnen leven is het belangrijk om regelmatig te reflecteren. Met life coaching kun je de tijd nemen om je bewustzijn te vergroten en kun je leren hoe blokkades jouw persoonlijke ontwikkeling niet langer in de weg hoeven te staan.
Je onderzoekt wat je nodig hebt om weer gelukkig te zijn, zowel op het werk als privé. We kijken ook naar wat je energie kost en hoe je een betere balans kunt krijgen. Ik kan je helpen om het beste uit jezelf te halen door je talenten, waarden en ambities te volgen.

 

Maak de stap naar persoonlijke groei en verandering

Voordat we aan de eerste sessie beginnen, maken we eerst kennis. Tijdens deze kennismaking geef ik een introductie over mijn werkwijze en krijg jij de ruimte om vragen te stellen. Daarna zal ik je helpen bij het identificeren van je doelstellingen en de stappen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Elke coachsessie maakt deel uit van het begeleidingstraject dat gericht is op zelfontdekking, groei en het behalen van je gewenste resultaten. Tijdens elke sessie heb jij de regie en maak ik gebruik van verschillende coachtechnieken, zoals transactionele analyse, Acceptance and Commitment Therapy, voice dialogue en oplossingsgericht werken. Bewustwording en zelfinzicht zijn essentieel voor ontwikkeling en verandering. Het standaardtraject bestaat uit vijf tot zeven gesprekken.

Zet de volgende stap!

Vraag oriënterend gesprek aan.