Persoonlijke coaching

Wil je weer de regie over je eigen leven? Heb je het gevoel dat je geen overzicht meer hebt? Ben je op zoek naar een gezonde werk-privébalans? Loop je rond met hele specifieke vragen; iets waar je continu tegenaan loopt? Dat kunnen zomaar patronen zijn die zichzelf blijven herhalen. Misschien zijn het communicatie-issues, de zoektocht naar een juiste werk- privé balans of bepaalde relaties die niet lekker lopen. Ik help je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en deze patronen te doorbreken, zodat jij meer grip krijgt op jezelf en je leven.

Als wij samen aan de slag gaan tijdens een coachingstraject, ga jij op zoek naar je eigen antwoorden. Ik zal je begeleiden, maar jij zult er zelf achter komen wie je bent en wat je wilt. Vragen die centraal staan tijdens een traject gaan over je passies, kwaliteiten, krachten en valkuilen. Het gevolg hiervan zal zijn dat je zelfverzekerder en tevreden kunt bepalen hoe je in het leven staat en hoe jij het liefste je leven leidt.

Neem die ene stap. Een stap waarbij je de huidige situatie recht in de ogen kijkt en jezelf openstelt voor verandering.

Hoe gaat persoonlijke coaching in zijn werk?

Persoonlijke coaching is een proces dat op verschillende manieren kan plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan face-to-face sessies op kantoor of de flexibiliteit van online coaching via beeldbellen, de keuze is aan jou.

Tijdens ons intakegesprek maken we kennis en stellen we samen jouw gewenste doel vast. In slechts 5 tot 7 sessies werken we er samen naartoe. Maar ook als je slechts behoefte hebt aan één enkele sessie als steun in de rug of om iets te verhelderen, sta ik voor je klaar. Ik pas mijn aanpak aan jouw behoeften aan, zodat je het beste resultaat behaalt.

 

Tijdens de coach sessies wordt je uitgedaagd met diverse stimulerende oefeningen die gericht zijn op het vergroten van je bewustzijn en zelfinzicht. Deze oefeningen zullen je helpen om jouw gewenste doel te bereiken of, indien nodig, te accepteren. Je zult merken dat elke stap die je zet tijdens dit proces je dichter bij persoonlijke groei en succes brengt. Wees bereid om uit je comfort zone te stappen en jezelf te verrassen met wat je kunt bereiken.

 

Na afloop van dit traject ben je in staat om jouw patronen te herkennen en erkennen. Er zal ruimte ontstaan in je leven om keuzes te maken die volledig bij jou als persoon passen. Je zult zelfverzekerd stappen zetten en blijven bewegen in de richting die jij wilt.