Life & Persoonlijke coaching

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Telkens loop je in dezelfde valkuilen. Je ziet het soms niet meer zitten en hebt het gevoel dat je er zelf niet meer uitkomt.

Herkenbaar?

Herken je jezelf in situaties zoals gezondheidsproblemen (waaronder stress), relatieproblemen, tegenslagen, laag zelfbeeld, carrièreswitch of het vastzitten in een negatieve spiraal? Of ervaar je andere uitdagingen in je leven? Heb jij te maken met levensveranderingen die een grote impact hebben op jouw levenskwaliteit? In mijn rol als lifecoach begeleid ik je bij het beter omgaan met de aspecten van het leven waar je geen controle over hebt, en help ik je om meer balans en geluk te vinden. Daarnaast werken we samen aan de aspecten waar je wel invloed op hebt. Dit doen we door middel van inspirerende en soms uitdagende gesprekken en oefeningen, waarbij ik je leer om meer balans te creëren en doelen te stellen.

Ontdek de kracht van coaching

Bij Zichtcoaching ontdek je hoe coaching jou kan helpen om jouw doelen te bereiken en nieuwe inzichten en vaardigheden voor persoonlijke groei te ontwikkelen. Of je nu kiest voor face-to-face sessies of online coaching, mijn aanpak wordt volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften. Geen massaproductie, geen standaardprogramma’s, maar persoonlijk en op maat gemaakt. Mijn methode vormt de basis, de rest passen we aan op jouw wensen en doelen.

Tijdens het kennismakings- en intakegesprek nemen we uitgebreid de tijd om jouw gewenste doelen vast te stellen. In slechts vijf tot zeven sessies werken we samen naar het bereiken van dat doel. Mocht je echter alleen behoefte hebben aan een enkele sessie voor ondersteuning of verheldering, dan sta ik ook voor je klaar. Ik stem mijn aanpak af op jouw specifieke behoeften.

 

Je wordt uitgedaagd met stimulerende oefeningen die specifiek gericht zijn op het vergroten van je bewustzijn en zelfinzicht. Deze oefeningen zijn ontworpen om je te helpen jouw gewenste doel te bereiken of, indien nodig, te accepteren. Elke stap die je zet tijdens dit proces brengt je dichter bij persoonlijke groei en succes. Laat jezelf verrassen door wat je kunt bereiken.

 

Na afronding van het coachingstraject ben je in staat om jouw patronen te herkennen en erkennen. Dit creëert ruimte in je leven om keuzes te maken die volledig in overeenstemming zijn met wie jij als persoon bent. Bereid je voor om buiten je comfortzone te treden en laat jezelf verrassen door wat je kunt bereiken.

 

Als lifecoach sta ik voor je klaar om je leven weer op de rails te zetten. Neem vandaag nog contact met mij op.

 

Ja, ik boek een intake