ERVARINGEN

"'Het voelde vertrouwd en ik durfde me snel open te stellen. Ik voelde me erg gehoord en Lianne wist precies de juiste vragen te stellen waardoor ik anders ben gaan kijken naar bepaalde onderwerpen. Het traject is voor mij echt een verrijking geweest! Ik dacht dat ik misschien te nuchter zou zijn voor een coaching sessie of dat het bij mij niet zou werken, maar dat is dus totaal niet waar. Ik kan het iedereen aanraden om eens met een coach in gesprek te gaan."

Evi, pedagogische medewerker

"Ik vind Lianne een zeer fijne en betrokken coach bij wie ik me veilig en gezien voelde. Hierdoor kon ik mij kwetsbaar opstellen. Lianne beschikt over veel kennis en paste het traject aan op mijn specifieke behoeften. Ze bood verschillende middelen aan die mij inzichten gaven, wat erg effectief voor me was. Lianne was altijd goed voorbereid en verwelkomde me met warmte en vertrouwdheid, terwijl ze een kopje thee klaar had staan. Het traject vond ik helend, ondersteunend en een waardevol cadeau voor mezelf. Ik waardeer haar als een uiterst prettig, warm, vriendelijk en betrouwbaar persoon. Bedankt dat je me hebt geholpen mijn pad te ontdekken."

Esther, jeugd en gezinscoach

"Lianne is een enthousiaste, vrolijke coach. Door haar openheid weet ze snel vertrouwen te winnen, wat erg prettig is. Het meest opvallende vond ik de feedback die ik kreeg tijdens een oefening waarin anderen mijn talenten beschreven. Dat gaf me een flinke boost. Ik ben mijn kwaliteiten met een andere blik gaan bekijken. Ik heb nu meer inzicht gekregen in mijn sterke punten en voel ook het vertrouwen om een verandering te maken."

Marije, uitvaartverzorgster

"Ik heb Lianne ervaren als een zeer vertrouwelijke, open en oprechte coach. Ik waardeer haar integriteit, eerlijkheid en authenticiteit. Tijdens het coachingstraject heb ik gewerkt aan mijn doel en ik heb zeker vooruitgang geboekt. Ik heb nu handvatten voor de toekomst en genoeg ideeën over wat ik eventueel anders zou kunnen doen."

Linda, jobcoach

""Lianne begint de gesprekken met aandachtig luisteren en het stellen van vragen om de situatie goed te begrijpen. Vervolgens biedt ze oefeningen aan die je verder kunnen helpen of inzicht kunnen geven. Dankzij dit coachtraject heb ik mijn doelen kunnen bereiken, met name omdat ik nu veel meer rust en ruimte ervaar. Hierdoor ben ik beter in staat om assertief op te treden wanneer dat nodig is."

Bas, docent middelbare school

Ja, ik boek een intake