Praktische zaken & tarieven

Wat ben ik kwijt aan een coachtraject?

Ik maak onderscheid tussen mijn tarieven voor zakelijke en particuliere klanten. Het zakelijke tarief is exclusief BTW en het particuliere tarief is inclusief BTW. Werkgevers hebben vaak budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling, die meestal onderdeel zijn van het arbeidsvoorwaardenpakket of vergoed worden vanuit een opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Wanneer betaal ik voor coaching?

Als we besluiten een traject met elkaar aan te gaan, dan ontvang je een factuur. In overleg kunnen deze kosten ook per sessie betaald worden. Betalingen verlopen via een “Betaalverzoek”. Gepaste contante betaling is eventueel ook mogelijk.

Wanneer kan ik uiterlijk een afspraak afzeggen of verzetten?

Als je om welke reden dan ook een afspraak niet kunt nakomen, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Als je de afspraak niet op tijd afzegt, blijft de betaling staan.

 

Particulier Zakelijk

Ja, ik boek een intake