Praktische zaken & tarieven

Tarieven

Ik maak onderscheid tussen mijn tarieven voor zakelijke en particuliere klanten. Het zakelijke tarief is exclusief BTW en het particuliere tarief is inclusief BTW. Werkgevers hebben vaak budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling, die meestal onderdeel zijn van het arbeidsvoorwaardenpakket of vergoed worden vanuit een opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Als je momenteel tussen banen zit of als je werkgever niet bereid is om jouw coachtraject te vergoeden, neem dan toch contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar eventuele andere oplossingen

Betalingen

Als we besluiten een traject met elkaar aan te gaan, dienen de kosten voor de start van het coachtraject te zijn voldaan. Betalingen verlopen via een “Betaalverzoek”. Uiteraard ontvang je ook een factuur na de eerste sessie. Gepaste contante betaling is eventueel ook mogelijk.

Afzeggen of verzetten van je afspraak

Als je om welke reden dan ook een afspraak niet kunt nakomen, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Als je de afspraak niet op tijd afzegt, blijft de betaling staan.

Locatie

Coaching kan plaatsvinden bij mij in de praktijkruimte of op een externe locatie naar keuze. Naast de face-to-face sessies kun je ook kiezen voor een online coachingstraject.

Particulier Zakelijk