Praktische zaken & tarieven

Tarieven

Ik maak voor mijn tarieven onderscheid tussen zakelijke en particuliere klanten. Het zakelijke tarief is exclusief BTW en het particuliere tarief is inclusief BTW.
Werkgevers hebben vaak budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is meestal een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of het wordt vergoed vanuit een opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Mocht je in between jobs zitten of je werkgever is niet bereid jouw coachtraject te vergoeden neem dan toch even contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar eventuele andere oplossingen.

Betalingen

Als we besluiten een traject met elkaar aan te gaan dienen de kosten voor de start van het coachtraject te zijn voldaan.
Betalingen verlopen via een ” Betaalverzoek” uiteraard ontvang je ook een factuur na de eerste sessie. Gepaste contante betaling is eventueel ook mogelijk.

Afzeggen of verzetten van je afspraak

Als je om welke reden dan ook een afspraak niet kunt nakomen; geef dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Als je de afspraak niet op tijd afzegt blijft de betaling staan.

Locatie

Coaching kan plaatsvinden bij mij in de praktijkruimte of op een externe locatie naar keuze; naast de Face to Face sessies kan je ook kiezen voor een online-coachingstraject.

Particulier Zakelijk