Leidinggeven

Als leidinggevende, projectleider of teamlead wordt er veel van je gevraagd. Je moet keuzes kunnen maken, richting bieden en verstand van zaken hebben. Maar ook mensen motiveren en enthousiasmeren om hen mee te krijgen in mogelijke veranderingen die in gang gezet moeten worden. Loop je hierin vast en wil jij meer regie krijgen?

STAP DAN IN DE ‘DRIVERS-SEAT’!

Ik help je inzicht te krijgen in jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Je krijgt een beter beeld in wat je doet en waar je je verder in kunt ontwikkelen. We zoomen in op hoe je je visie om kunt zetten in concrete doelen. Ook gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om je medewerkers te coachen om zich te kunnen ontwikkelen. We richten ons zowel op het  individu als het team als collectief.

WAT LEVERT COACHING JE OP?

  • meer regie en zelfvertrouwen,
  • effectiever schakelen tussen leiderschapsstijlen,
  • respectvol te confronteren,
  • beter om kunnen gaan met ad hoc hulpvragen,
  • je weet meer potentieel uit je medewerkers te halen,
  • je kunt beter omgaan met lastige situaties,
  • betere balans voor werk, gezin en jezelf.

WERKWIJZE
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek hierna volgen er gemiddeld 5 afspraken. Daarin werken we samen vanuit de huidige situatie om inzicht te krijgen in je vraagstuk en het ontstaan ervan doormiddel van oefeningen en praktische tools. Je hebt zelf invloed op wat je wilt bespreken, waar je aan wilt werken en hoe je dat wilt doen. Gedurende het traject evalueren we regelmatig zodat de sessies goed blijven aansluiten bij jouw behoefte. Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Plan een afspraak
×

Contact

Ik ontmoet je graag, je kunt mij bereiken op 06-19004163 of via Lianne@zichtcoaching.nl.

× Kennismaken